Overslaan naar inhoud
itslearning-wit-tekst-oranje-doos

 

BESÖK OSS PÅ
NORDISKASKOLLEDAR KONGRESSEN

19 - 20 maart, 2024 - Svenska Mässan, Mässans gata/Korsvägen, Göteborg

itslearning teamet

itslearning SETT

Här kan ni möta våra erfarna pedagoger och engagerade kundansvariga för att lära er mer om itslearnings lärplattform. Utforska hur vår lösning kan berika just er verksamhet. Vi finns här för att svara på era frågor och dela med oss av vår kunksap.

Lees meer over mässan > 

Systematische kvalitetsarbete & analyse

Met behulp van itslearning utökade rapporter kunnen skolledare och huvudmän värdefull Informatie till stöd för det systematiska kvalitetsarbetet. Kom och lyssna på vår pedagog Johan Busck berätta mer om analysverktyg samt visa konkreta exempel på skräddarsydda rapporter åt ledningsgrupper.

Föreläsningen kommer att äga rum under lunchen den 19 mars 12:45 - 13:05 i konferenshall H1. Deltagare kan sig sin lunchtallrik och äta under tiden de lyssnar. 

Johan Busck
itslearning pedagogisch

JOHAN BUSCK

Johan är en itslearning-pedagog med lång erfarenhet av digitala verktyg och digital undervisning. Johan har en bakgrund som matematik-och idrottslärare inom grundskolan och förutom i Sverige utbildar Johan även i Finland och Danmark.

Volg itslearning nu

gdpr-its
BLOGGEN

Integritetsskydd:
Hur itslearning skyddar era uppgifter

Als europees LMS-leverancier is Vi vana vid att ta hänsyn till dataintegritet i allt vi gör. Datasekretess och säkerhet finns alltid med i allla beslut vi tar. In deze blog kan je meer lezen over hoe itslearning de GDPR en datasäkerhet gebruikt. 

KUNDHISTORIA

Träning, Tävling, Lärande: Aspero Idrottsgymnasium

Utforska Aspero gymnasiums smarta användning av itslearnings lärplattform, planeringsverktyg och avancerade rapporter.

Op deze drie skolor met 815 elementen, waarvan de meeste zijn geforceerd, zijn de tillgänglighet en konsekvens avgörande. Om gemensamma arbetsmetoder och dokumentation te kunnen gebruiken, moet Aspero ervoor zorgen dat inte bara erbjuda enhetlig utbildning, utan också att säkerställa att eleverna får samma kvalitet på undervisningen, även när de är engagerade i idrottsaktiviteter. 

aspero